perjantai 12. elokuuta 2011

Viikonloppu edessä taas

Jopas menee päivät nopeaan! Uskomatonta että taas on perjantai. Tänään sai nuori ajo-opetettava kärryt peräänsä, ja käytiin metsälenkillä. Ruunalla on kyllä ajettu aiemminkin, mutta pomo halusi aloittaa nyt rauhassa kun sillä on ollut pidempi tauko. Hyvällä mallilla alkaa olla jo hommat.

Eilen Piko vuoltiin ja Heikin jalkoja vähän nosteltiin, ja tänään vietiin mammat ja pojat takaisin laitumelle. Pojat jo pikkuisen alkavat keskenään leikkiäkin. Varmaan ensiviikolla saan jo leikkimiskuvia :)

Maastoon sain alleni uuden tuttavuuden, erään täysihoitoasiakkaan hevosen, ja se oli kyllä valloittava tapaus. Niin pehmeä edestä että tuntui kuin olisi silkkiliinoja pidellyt kädessä, tamma kuunteli ja liikkui tosi hyvin.

Trailradan rakentelun jälkeen kävin vielä laitumella kuvaamassa ja vähän väistättämässä Patea, josta (jos kaikki hyvin sujuu) tulee ehkä se minun oma hevonen. Katsotaan katsotaan. Pate oli hyvin kuulolla, ja herkkä jopa pidättävälle avulle (irtona pidättäminen tapahtuu kehon sekä katseen avulla). Laitan pari kuvaa Patesta JOS tämä surkea nettiyhteys suostuu yhteistyöhön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti