perjantai 26. elokuuta 2011

kylmäystä ja tukea








Pikon jalka on pahempi, aiemmin ontui mutta jalka oli kuiva eikä ollut lämmin. Nyt on selvästi vamma pahentunut, jalka turvoksissa ja vuohinen "ventoontunut" entisestään. Liukastunut ilmeisesti uudelleen ja pahentanut vammaa. No nyt sitten hoidetaan taas ja koitetaan helpottaa tamman oloa että saataisiin Heikki vähän isommaksi. Kamalaa kun tuo tamma ei voi viimeisiä kuukausiaan olla edes oireeeton. Kivunlievitystä saa, mutta pahimpia mömmöjä ei voi varsan takia antaa.

Pomon ravinuori on onneksi toipumaan päin ja pääsee kotiin varmaankin ensiviikolla.

Pate sai tänään ikioman hienon naruriimun, aiemmin ollaan käytetty pomon riimua ja narua. Paten riimu on tyylikäs tummanruskea, ja naru "kultainen". Ikävä kyllä näyttää kuvissa (joita lisään huomenna) vaan beigeltä. Päästin ruunaseni irti kentällä harjattuani sen ensin portilla (samalla treenattiin paikoillaan seisomista vapaana) ja Pate päätti että tänään on pierupukkilaukkapäivä :D Pollen pärtsäilyistäkin laitan huomenna kuvia, kun saan ne siirrettyä koneelle.



Ainiin! Sitä pitää vielä hehkuttaa että mun lempiheppatyttö/luottohoitaja ja tyttäreni kummi sai hienon tilaisuuden päästä mukaan hevosalalle! Jee! Mää tiäsin et sulla on lahjoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti