maanantai 29. elokuuta 2011

Kävelyä kävelyä kävelyä

Toipilasta (siis tätä pomon hevosta) kävelyttelin tänään useaan otteeseen, ja Pikoa ja Heikkiä kävin ruokkimassa extraa. Koitan nyt opettaa Heikin syömään mahdollisimman paljon omaa sapuskaa, jos käy huonosti ja pitää tehdä aikainen vierotus. Pikon jalka on nyt kyllä vähemmän turvoksissa ja tamman yleisvointi tuntuisi olevan hyvä, joten ihan kamalan kipeä se varmaankaan ei ole, vaikka tottahan tuommoinen vamma särkee pitkään.

Paten käyn ehkä illalla erikseen liikuttamassa, jos jaksan. Pitäisi nyt vihdoin ottaa itseään niskasta kiinni ja lähteä kohottamaan pojan liikutusta, että kunto kasvaisi ja päästäisiin eteenpäin. Syyskuussa ja lokakuussa on CR-valmennukset, ja olisi hienoa päästä johonkin pikkukisoihinkin vielä ennen vuodenvaihdetta. Mutta katsotaan nyt miten tämä menee.

Viikonloppuna on suomenratsujen kuninkaalliset ypäjällä, jotka aiheuttavat meidänkin tallilla muutoksia kun tulee majoittujia, ja sitten olisi tietysti hienoa päästä seuraamaan kisahumua mahdollisimman paljon. Jos vaikka ollaan Paten kanssa siellä itsekin vielä jokuvuosi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti