tiistai 2. elokuuta 2011

Eka valmennusTänään oli sitten eka valmennus Patella. Jossu tuli pitämään parinpäivän tehokuurin tähän alkuun, niin päästään hyvään alkuun. Pate oli superhyvä! Laitoin sille suuhun kolmipalan ja jätin alaturpiksen pois ja totesin että herran haltuun :D Jos en saa sitä pysymään käsissä perusvarustein, niin tehdään lisää hommia maastakäsin oli johtavana ajatuksena, mutta eipä meillä ollut mitään ongelmia :) Satulakin oli lainapenkki (suom. huom. istuva sellainen, osaan sovittaa satulan hevoselle, jo koulutuksen puolesta, lisäksi katsomassa oli valmentaja ja pomo) kun Paten oma oli sen näköinen että mulla menee siinä istunta turhan tuoliin. Hakusessa koulusatula ;) Alkuun tehtiin vaan vähän ympyröitä ja suunnanvaihtoja käynnissä pitkin ohjin, sitten Johannan (ja vähän Sarinkin) ohjein pysähdyksiä, kokoamista sekä hevosen suoristamista. Ja meni kyllä aika tosi hyvin, vaikka itse sanonkin. Kuvia tiedossa jahka ehdin taas...

Sitten töiden puolesta olin "hätäjarruna" mukana nuoren ruunan ajo-opetuksessa, ja käsittelin Pojan (Poika isolla P:llä tarkoittaa siis minun teksteissäni Sauhu-Poikaa) maastakäsin, koittaen aktivoida takapäätä. Tehtiin paljon väisttättämistä ja jonkun verran ympyröitä molempiin suuntiin ämpäreitä apuna käyttäen.

Myös Heikin kanssa tein hommia, totutin paineeseen ja sitten talutin ekaa kertaa pariviikkoisen pojan elämässä sen narussa laitumelle. Ja hyvinhän se meni :)

Huomenna sitten taas uusi päivä ja uudet kujeet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti