perjantai 24. kesäkuuta 2011

Valmentajan kannustuspuhe

En ole päässyt näiden juhannusrientojen (mummolareissu) takia satulaan sitten CR kurssin, jota edelleen elän päässäni. Joten kauheasti päivitettävää ei ole ollut. Sain kuitenkin eilen puhelun valmentajaltani, ja se tuntui hienolta. Asia kuulemma on niin, että on aika nousta epävarmuuden suosta, ja hyväksyä se tosiasia, että jos minulla olisi hevonen joka osaa, olisin täysin valmis sinne HeB vaikka heti. Itsellä on edelleen epäuskoinen olo tämän suhteen, vaikka alla olisi mikä hevonen, mutta kai se uskottava on, kun valmentaja väänsi asian minulle rautalangasta (tai oikeastaan ratakiskosta). Aika hieno fiilis siis on nyt, ja motivaatio jatkaa harrastusta kunnolla on suuuuri.

Muussa elämässä tapahtuukin vähän muutoksia, Nakkila sai jäädä ja suuntana lieneekin Forssan seutu. Joten jos joku tietää kivan omakotitalon vuokralle (tai rivarin) tuolla Forssa, Jokioinen ehkä Tammela/Ypäjäkin, niin laittakaahan vinkkiä tännepäin.

2 kommenttia:

  1. Talosta en tiedä, mutta voin suositella Jokioista. :)

    VastaaPoista
  2. Jokioinen olisi kyllä hyvä, mutta ei tunnu olevan taloja vuokrattavana :D Liekkö hiljaisessa"myynnissä" tai pitäisi muuten olla enemmän suhteita. Nyt kiikarissa talo Forssassa, sivukylällä.

    VastaaPoista