sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Reissailua


Viimeviikko meni aika lahjakkaasti tienpäällä, perjantaista perjantaihin kertyi kilometrejä vajaa 2000. Joten siksi siis on päivitykset olleet vähän vähissä. Nyt olen ollut kotosalla hetken verran, ja ensimmäiseksi blogin kimppuun.

Tuossa alussa kuvia Piko mammasta kun käytiin sitä tosiaan katsomassa, hyvin näyttää voivan, oli oikein seurallinen ja tyytyväisen oloinen elämäänsä. Aineenvaihdunnallinen ongelma sillä oli, sai homeopaattista lääkintää sen lisäksi että ruokintaa säädettiin vielä sen muutettua tuohon uuteen paikkaan (joka siis sama missä käyn noilla CR-kursseilla). Ostin tammalle myös kaviokuumeiselle tarkoitettuja lisäravinteita, ajattelin että tuskin niistä haittaakaan on... Talvikarvakaan ei meinannut irrota, nyt vasta kun pääsi vihreälle on karva ruvennut kunnolla tippumaan. Nyt on tosiaan päässyt myös laitumelle eikä ole oireita kaviokuumeesta. Vaikuttaa siis hyvältä. Pikon laskettuaika lähenee, jännää nähdä mimmoinen varsa sieltä tulee. Toivottavasti kaikki menee hyvin, ja mahdollisesti pääsen selkäänkin taas... Valmentajani lupaili tehdä kuntoutusohjelmaa tammalle, tähtäimessä siis edelleen se että keväällä 2012 startattaisiin koulua. Mutta täysin tammaa kuunnellen mennään.

Ponia en ehtinyt ratsastamaan keskiviikkona, kun reissu venyi Vihdin suunnalla liian pitkäksi, ja sitten perjantainenkin ratsastus peruuntui kun tamma oli alkanut ontumaan. Että katsotaan nyt sitten taas koska pääsen seuraavan kerran selkään.

Pitänee harrastaa kotona pilatesta ja zumbaa, jos saisi kehonhallintaa parannettua ilman hevosta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti