tiistai 7. kesäkuuta 2011

Pikoa moikkaamaan

Eilen käytiin katsomassa Sippeä ja Piriä, olivat laitumella totuttelemassa vihreään, pääsee se Sipsikin sitten vihreälle niin ei laihdu liikaa, se on kyllä semmoinen tamma että aina varsottuaan paino tippuu vaikka kuinka koittaa ruokkia. Mullekin ois tommonen aineenvaihdunta kelvannut raskauden jälkeen, mutta eipä vaan imetys kyllä painoa tädillä pudottanut, päin vastoin... Onneksi siihen hommaan ei enää tarvi ryhtyä :D

Piri on reipastunut ja siitä on tullut tosi rohkea ja utelias, ja se kasvaa päivä päivältä suuremmaksi. Siitä tulee kyllä upean näköinen tamma, onneksi se jää hyvään kotiin joka varmasti kertoo kuulumisia ja saan mennä sitä katsomaan, sittenkin kun Sipsi tuolta pois muuttaa.

Sipsi on nyt sitten ns. myynnissä. Sanon ns. koska se ei todellakaan ole pakkomyynnissä, vaan myyn sen vieroituksen jälkeen jos koen että olen löytänyt sille täydellisen kodin. Yksi potentiaalinen ehdokas kävi tammaa katsomassa, ja toivottavasti tulee uudelleen, vaikutti lupaavalta. Jos sitä oikeaa ei Sipsille löydy, niin vieroituksen jälkeen lopetan sen, sillä en halua rakkaalle ystävälle tehdä sellaista karhunpalvelusta että myisin sen noin vain jollekin joka ekana hakee ja iskee satasen kouraan. Ehei, mieluummin päästän sen lepoon, vaikka tamma ihana ja perusterve onkin.


Tänään nokka kohti Pikon uutta tallia, kuvamateriaalia luvassa tammuskasta iltasella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti