tiistai 28. kesäkuuta 2011

pikapyörähdys tallilla

Kävin viemässä Sipsille rehua lisää, ja samalla juttelin Tuulan ja Jannan kanssa, ja ihmettelin tallille tullutta uutta kaveria. Todella nätti ja symppis tamma.

Sipsille testailin satulaa, ja veikkaan suuresti että pään heiluttelu johtui siitä ettei satula ihan täydellinen ole takaa, Sippe on tosi tarkka sopivan satulan suhteen. Toinen kokeilemani penkki vaikutti sopivalta, joten testaan sitä tässä jokupäivä itse selästä käsin. Piri on aivan valtavan suuri, se on vajaan 2 kk ja on jo isompi kuin isoveljensä oli nelikuisena. Sillä on myös enenevissä määrin valkeita karvoja, joten kimo hurmaaja siitä tulee.

Pikolla oli tänään ell, poisti tikit (ilmakohtua estävät, en edes muistanut että sillä oli sellaiset. Ell sanoi silloin kun ne laitettiin ettei niitä tarvi poistaa, että repeää siististi tikkejä myöden, mutta mutta... enpäs haluaisi sellaiseen luottaa) ja kopeloi varsan, eloisa tyyppi tuntuisi olevan. Jospa tamma nyt jo pian varsoisi, että pääsisi näkemään varsan ja sen miten tamma alkaa kestää liikutusta varsomisen jälkeen.

Meitsi menee torstaina katsomaan omakotitaloa Forssasta, katsotaan olisiko siinä meidän uusi koti. Heppoja ei saa pihaan, mutta kun Pikon talli on niin lähellä niin ei ole tarvettakaan saada.

Ja viikonloppuna tulee Sipsin mahdollinen uusi omistaja katsomaan tammaa.

Että semmoisia suunnitelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti