maanantai 9. toukokuuta 2011

EIKÄ vieläkään!

Huoooh, kyllä odottavan aika on pitkä. Tänään kävin taas tammoja moikkaamassa, Sipen harjasin kentällä ja pikkuisen pyysin sitä jaloittelemaan irtona, kun oli nestettä jaloissa ja halusin nähdä auttaako liikunta. Vaan ei taida auttaa kuin varsominen, että sitä odotellessa. Lymfakäsittelin jalat kuitenkin, jos vähän olo helpottuisi.

Piko on nyt aika suurella todennäköisyydellä palaamassa entiselle omistajalleen, ja minulla on etsinnässä ratsu ylläpitoon. Monipuoliseen harrastamiseen ja pikkukisoihin sitten kun ollaan valmiita, valmentautumiseen koulupuolella. Sopivia ehdokkaita voipi tarjota petraannina@gmail.com.

Minulle voi olla tulossa eteen myös muutto Porin suunnalle, mikäli asiat loksahtelevat paikoilleen, joten ylläpitohevonenkin lähtee sitten mukaan sinne, mikäli sellainen on löytynyt ennen muuttoa. Tästä asiasta kuitenkin lisää vasta myöhemmin, nyt vielä niin epävarmaa.

Jos muutto tulee niin Sippe ja varsakin kotia vailla, en pysty ottamaan mukaani ns. joutilaita tai puskaratsua, vain ratsun jolla valmentaudun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti