sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Suunnitelmia

Olen tässä pikkuhiljaa kypsytellyt mielessäni tavoitteita ja suunnitelmia jatkon suhteen, siis nimenomaan ratsastuksellisesti. En halua kuitenkaan jäädä junnaamaan paikoillani, vaan haaveilen kehittymisestä. Ensin toki pitäisi saada taidot edes sille tolalle jolla ne menneisyydessä olivat.

Ensimmäinen asia johon kävin kiinni on ylipaino. Voin hyvillä mielin kertoa, että taistelu etenee, liki 15 kiloa on jo sulatettu, toki vielä on paljon jäljellä, mutta toiveissa on normaalipaino ensi syksynä, tai viimeistään vuodenvaihteessa.

Paino-ongelman jälkeen aloinkin sitten miettiä mikä olisi tavoitteeni ratsastustaitojeni suhteen, ja miten voisin tavoitteen saavuttaa. Nyt kun minulla on osaava hevonen, ja aikaa alkaa olla enemmän ratsastaa kun lapset kokoajan kasvavat ja enempää ei ole tulossa, niin on mielekkäämpää pohtia tulevaisuuttakin.

Eli ratsastustavoite on heB taso keväällä 2012 (HUI! Täti asetti juuri itselleen tavoitteen, apuva!) Ihan mahdollista, koska en ole tasoltani tuosta kaukana ollut ennen raskauksia, joskin saan tehdä melkoisesti töitä saadakseni kropan toimimaan. Ja aion ihan kisata tuolla tasolla, jotta voin olla varma että taso on saavutettu. Öh, no joo, mahdollisesti kisaan, jos voitan ramppikuumeen. Jos edes johonkin pikkupikkukisoihin helppoa Ctä... No, katsotaan miten homma menee. Sitten kun heB on vankasti saavutettu, on tarkoituksena edetä edelleen, niin pitkälle kuin rahkeet riittää, niin sanoakseni. Haave, jota en uskalla vielä edes sanoa tavoitteeksi, on peruskunnon tekeminen varsoille itse, eli kolmen vuoden päästä pitäisi painon ja tasapainon olla sillä mallilla että voin opettaa varsoilleni itse perusjutut.

Miten tälläiset korkeat (hah) tavoitteet sitten täti saavuttaa?

Tarkoitus on ratsastaa Pikolla 3 krt viikossa ainakin toukokuun puolen välin tienoille, sitten voi olla että pitää rauhoittaa tamma köpöttelyyn varsomiseen asti. Katsotaan miten tiineys ja tamman vointi etenee. Toinen tammani taas varsoo näillä näkymin toukokuun alussa, joten sitä voi pikkuhiljaa alkaa liikuttelemaan enemmän samoihin aikoihin kun Piko jää lomalle, vaikka se vaatiikin sitten varmaan kunnonkohottelua lähinnä. Joten voi olla että laina/vuokrahepo voisi keväällä/kesällä olla tarpeen jotta voisi oikeasti valmentautua. Katsotaan miten homma menee.

Huhtikuussa on CR-päivä ja kesä ja heinäkuussa kurssit, niistä lisää myöhemmin, mutta aion osallistua jos vaan voin. Valmentautumaankin tahtoisin, mutta pitää katsoa miten riittää aika, rahat ja tamman jaksaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti