perjantai 23. maaliskuuta 2012

Lisää puhdistelua

Jälleen Anniksen kanssa tallille torstaina, ja lisää patin puhdistelua. Tosin ensin juteltiin tallinpitäjän kanssa ja olin paparatzina kun hän ratsasti omaa nuortaan. Semmoinen vaatimaton 456 kuvaa tuli napsittua koko tallikeikalta, menee vielä tovi ennenkuin saan ne kaikki käytyä läpi.

Pate oli ehkä hieman pirteämpi kuin keskiviikkona, paise selvästi pienentynyt, mutta oikeassa yläreunassa edelleen patti joka kova, ei siis ole tullut ulos. No, päätimme odottaa huomiseen jos lähtee kuivumaan antibiooteilla, jos ei niin sitten pakko pyytää ell paikalle avaamaan paise. Nyt Paten kaula oli selvästi kipeä. Pääsin (tai jouduin) sitten piikittämään hevostani lihakseen. Hevoshierojana sentään tiedän missä ne lihaset on, mutta silti teki vähän tiukkaa ensimmäinen kerta. Huh. Neulakammoinen pistämässä... Noo, hyvin siitä selvittiin, ja Pate pääsi takaisin ulos tarhailemaan.

Tänäaamuna tuli sitten Sannalta viestiä että oikea yläreuna ei ole lähtenyt kuivumaan, joten Pate ajatteli sitten tehdä minulle oikein kunnon ell laskut. Mutta toisaalta olen ihan tyytyväinen että ell käy katsomassa sen haavan muutenkin läpi, ettei tarvi miettiä että onko varmasti parantumassa. Itse en pääse tänään tallille kun ei ole lapsille hoitajaa, mutta Annis lupasi mennä päivällä hoitamaan putsailut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti