sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kentällä pyörimistä

Tänään minun piti herätä ajoissa ja mennä tallille, mutta ensin herätykseni ei joko toiminut tai minä sammutin sen ja nukahdin takaisin niin etten edes muista sitä, ja sitten tajusin että kello on vielä tunnin enemmän kuin sen pitäisi olla. No, olin silti ennen puoltapäivää tallilla, että ei se nyt ihan mönkään mennyt.

Hain Paten tarhasta ja vein pesupaikalle, piikitin viimeiset antibiootit, huomenna siirtyy suun kautta annettaviin, onneksi. Sitten putsasin haavasta turpeen ja kuivaneen mädän pois, tarkistin että dreeni on auki ja lahjoin hevosta leivällä.

Mentiin kävelemää kentälle kun siihen ihanasti paistoi aurinko ja se oli jo aivan sula. Tehtiin voltteja ja kiemurauria ja mitä nyt mieleen juolahti, otettiin pysähdyksiä ja peruutuksia. Väistämisharjoituksia niin että kävelin vaan kohti "with intent" ja Pate väisti sitten sillä osalla jota kohti olin kävelemässä. Takaosa sillä liikkuu tosi hienosti, mutta kun hain sitä että olisi väistänyt etuosalla niin tuppasi vaan peruuttamaan. Muutaman onnistuneen väistön sivullekin sain, joten pitää olla tyytyväinen. Siitähän se on kiinni etten osannut olla juuri oikeassa kohdassa. Jos kävelee liian etuviistosta niin se pakittaa, jos liian takaviistosta niin se menee vaan eteenpäin tai takapää väistää. Käveltiin vielä hetki ja sitten vein Paten tarhaan, ja seurasin hetken ponien kiihdytysajoja ennen kotiin lähtöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti