perjantai 23. maaliskuuta 2012

Ell käynti

Eläinlääkäri oli tosiaan käynyt, puhkaissut sen yhden onkalon joka oli vielä kiinni, ja laittanut sinne dreenin, joka nyt vähintään viikonlopun yli on kiinni. Huuhdella pitää että pysyy dreeni auki, eikä Pate tietenkään voi olla pihatossa muiden kanssa etteivät uteliaat pojat nypi dreeniä irti. Joten Pate on nyt sitten saikulla, yöt karsinassa ja päivät tarhaa yksinään. Liikutuksena taluttelua ja kipulääkettä ja antibioottia edelleen. Ell kehui Patea kun oli niin fiksusti (toki rauhoitus oli kun paisetta operoitiin) ja sanoi että silleen siistin näköinen haava että pitäisi parantua ihan hyvin.

No, saikkua ponille tuli, ratsastamaan ei pääse ennenkuin kaula paranee, koska on sopivasti siinä kohdassa johon ohjat osuu. Toki minä voin humputella löysin ohjin sitten kun on vähän parempi, mutta kun muilla se ei yleensä syystä tai toisesta onnistu se löysin ohjin ratsastus tuolla hevosella.

Huhtikuun CR-valmennus varmaankin jää myös välistä, vaikka Pate ehtisi täysin toipua, niin rahat ei taida tämän jälkeen enää riittää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti