tiistai 19. huhtikuuta 2011

Lomalle

Taitaa Pikon saikku olla sellaista laatua että jatkuu mammalomana, ja katsellaan sitten varsomisen jälkeen uudelleen liikuttelua muutenkin kuin taluttelemalla. Olisin toivonut että olisin edes tämän kuun loppuun voinut ratsastaa liki normaalisti, nyt kun tuntuu että alan vihdoin saada takaisin vanhoja taitojani, ja kerätä vähän uusiakin. Mutta minkäs teet, hevosen voinnin mukaan mennään, ja nyt on vointi se ettei selkään ole menemistä.

Sippe ei näytä merkkejä varsomisesta, joten senkään selkään en ole ihan hetkeen pääsemässä, ja sen kanssa pitää aloittaa aika lailla samalla tavalla kuin Pikon kanssakin, eli maastakäsin ja sitten pikkuhiljaa kuntoa kohottamaan.

Joten vaikka omistan kaksi hevosta, en pääse ratsastamaan. CR-valmennus on ensi viikonloppuna, mutta sen jälkeen on ratsastelut sitten ratsastettu ellen löydä vuokrahevosta jostain läheltä erittäin edullisesti, ja saa vielä lapsiakin hoitoon siksi aikaa kun harrastan. Ei kuullosta kovin todennäköiseltä. Ottaa aika raskaasti kupoliin tälläiset takapakit, säännöllisyys on niin tärkeä juttu lihasmuistille, ja tuon CR-valmennuksen jälkeen olisi ollut tosi tärkeää päästä ratsastamaan että muistaisi mitä tuli opittua. Nyyh.

Noooo, toivotaan että Pikon tila ei kuitenkaan pahene, ja varsomisen jälkeen sitä voi liikuttaa taas normaalisti (toki sen kunnon huomioiden). En tosiaankaan tiedä mitä teen jos se menee niin huonoon kuntoon ettei siitä ole enää ratsuksi. Siitostammanakaan sitä ei voi kaviokuumeisena käyttää... Parempi etten edes ajattele sitä vaihtoehtoa vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti