perjantai 15. heinäkuuta 2011

muuttolaatikoiden keskeltä

Käväsin tallilla tossa jokupäivä, ja kuulumisia vaihdettiin. Varsa oli vuoltu, ja se oli ollut tosi nätisti. Sippe se tekee tosi viksuja jälkeläisiä, ja käsittely kyllä näkyy :) Varsa on ollut jo monessa menossa mukana.

Piko on tosissaan lupaillut nyt varsaa, mutta näyttää siltä että se pihtaa siiheksi että pääsen itse lähistölle asumaan, ja varsavalvojaisiin mukaan.. Saisi tamma nyt haljeta että voisin tehdä jotain päätöksiä sen ja varsan suhteen, kaikki vähän jäissä kunnes varsa on kunnialla ulkona ja näkee vähän mimmoinen se on, ja missä kunnossa tamma on. Huokaus :) No, kohta alkaa työt ja sitten pääsee näkemään tammaa (ja varsaa) liki päivittäin, ja ratsastamaankin taas säännöllisesti. Nyt tuntuu ettei ole ollut aikaa edes ajatella ratsastusta, vaikka varmasti noita lainahevosia olisi liiennyt.

Muutto on siis päällä parhaillaan, ja vielä on tota ylimääräistä hevosroinaa nurkissa. Mitään priimaa se ei ole, mutta jos joku tarvii varariimua tms. niin halvat on hinnatkin. Lisää tuolla myydään sivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti