lauantai 21. syyskuuta 2013

6. vko - 0.6 kg

Kuudes ja viimeinen viikko SDtä meni samaten sairastellessa, mutta söin nätimmin. Ja siten 600 g pudotus. Nyt meni se kymppi vihdoin rikki, kokonaispudotus nyt 10.2 kg! Jee! Vyötäröltä on lähtenyt nyt 21 cm ja sen kyllä tuntee ja näkee. 

SDn aikana "vain" 5.7 kg pudotus, mutta en voi valittaa koska vaikka repsuilin välillä, olin kipeänä ja liikuin naurettavan vähän, pudotin silti liki kilon viikossa. Voin vain kuvitella paljonko painoa olisi pudonnut jos olisin seurannut ohjeita kirjaimellisesti ja pysynyt terveenä. 

Nyt otan viikon vähän rennommin syömisien kanssa, vaikka pääosin noudatankin varmaan tätä jo tutuksi tullutta kaavaa ruokailuissa, ja juhlin synttärit ensi viikonloppuna, ja sitten 30.9. alkaa taas uusi 6 vkon rutistus, tälläkertaa kokeillen alakarppia tapaa. Koen mielekkääksi jakaa näihin 6 vkon jaksoihin, ne menee nopsaan ja sitten voi muokata ruokavaliotaan luvan kanssa taas jos ei tunnu hyvältä. 

2 kommenttia:

  1. Hurjasti onnea hienosta painonpudotuksesta!! Olen käynyt säännöllisesti blogiasi lukemassa vaikka ei olekaan tullut kommentoitua.

    Itsellä ei ole ylipainoa mutta pieniä elämäntapamuutoksia olen silti tehnyt ja olo on kyllä hurjasti parempi, eli näillä jatketaan.

    Olisipa kiva jos sulla olisi jatkossa sitten vähän heppajuttujakin kirjoitettavaksi. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Heppajuttuja varmaan kyllä tulee, nyt on ainakin vireillä tosiaan parikin mahdollisuutta, joita tutkaillaan ensi viikolla :)

    VastaaPoista