sunnuntai 18. elokuuta 2013

1.viikko -1.6 kg

Yllättävää tässä on ollut se, miten paljon saan syödä! Ihan positiivista siis. Nälkää ei tosiaankaan tarvi nähdä, ja jos on yhtään mielikuvitusta ja osaa kokkailla jotain muutakin kuin reseptin perusteella, niin aika maukastakin ruokaa saa pistellä menemään. Paljon sellaista mitä muutenkin mun ruokavalioon kuuluu, mutta tietenkin rajatummin, ja sitten of course, kaikki herkuttelu kyllä jää pois. Mikä minusta kyllä kuuluu ihan asiaan, enkä niitä ole ainakaan toistaiseksi kaivannutkaan.

Liikuntoja en ole pystynyt vetämään ihan sata lasissa, koska kuume nousi viikonlopuksi, mutta koulumatkat olen kävellyt ja kotitreenaillut kahdesti. Siinä mulla siis on vielä parantamisen varaa kyllä. Uskon et toinen viikko tulee olemaan omalta osaltaan paljon helpompi, koska tämä eka oli tälläistä opettelua.

Kaksi repsua tapahtui ekalla viikolla, mutta kumpikin oikeaan ruokaan, ei herkkuihin, enkä aio jäädä niitä märehtimään ja murehtimaan, vaan jatkan uudella innolla ruokavalion puitteissa eteenpäin.

Yhteensä paino on nyt pudonnut siitä mitä se pahimmillaan oli 6.1 kiloa, ja senttejä on lähtenyt vyötäröltä 14. Tällä viikolla vyötärö pysyi ennallaan, mutta reidestä katosi 3 cm.

1 kommentti: