keskiviikko 16. marraskuuta 2011

tee-se-itse videointia


Ei sitten maanantaina päästy edes tallille, joten jäi videot ottamatta. Mutta näppäränä likkana päätin tänään että otan kameraan jalustan mukaan, ja otan sen verran videota mitä tuo kamera yksinään suostuu ottamaan. Koskaan en ollut aiemmin kokeillut jättää kameraa vain nauhoittelemaan, niin en yhtään tiennyt miten pitkään se jaksaa ennenkuin katkaisee.

No, Pate oli kyllä leppoisalla päällä, mutta itse en jotenkin osannut tänään istua, tuntui kokoajan että olen kallellaan johonkin suuntaan ja ravissa hölskyin enemmän kuin aikoihin, käsi jännittyi ja kyynärpää nousi. Sopivasti juuri sillä kerralla kun sain sitä videokuvaa. Aika kamalaa katsottavaahan se suurimmaksi osaksi oli, mutta nytpä tiedän taas tason että mistä lähdetään nousemaan. Ja pakko kyllä sen verran itseään kannustaa, että onhan mun perusistunta ja ratsastus nykyään aivan erinäköistä kuin vaikka vuosi sitten, eli edistystä on kyllä tapahtunut tauoista huolimatta.

Video Siinä sitä hölskytään menemään. Seuraavalla kerralla olen tästäkerrasta viisastunut, ja zoomaan vähän, ja sijoitan kameran vähän eri paikkaan. Tuli tuommoinen kärpäsen kakka tuosta, mutta kun katsoo koko näytöllä niin siitä saa jotain selvääkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti