lauantai 26. syyskuuta 2015

2.tunti ja löytyneet vatsalihakset

Odotin tosi kovaa tätä toista ratsastustuntia. Ihan ekana haluan kuitenkin sanoa, että kunnioitan yrittäjän toiveita ja siksi ei blogiinkaan ole kuvia tulossa, enkä puhu tallista tai hevosista niiden nimillä. Varmasti joku joka aluetta ja talleja tuntee pystyy silti arvaamaan missä käyn, mutta voi pitää sitten tiedon omanaan, niin ei tule kenelekään mitään murheita. Some on semmoinen paikka että ymmärrän hyvin miksei yrittäjät toivo liikaa julkisuutta.

Mutta siis, sain jälleen alleni saman sympaattisen tätikuljettimen. Tälläkertaa pääsin itse laittamaa uljaan ratsuni, joka koitti uskotella minulle syövänsä minut karsinassa :D Sanomattakin lienee selvää etten uskonut, onhan noita lohikäärmenaamoja nähty ennenkin.

Tunnilla oli itsellä jo varmempi olo, tunsin jo vähän hevosta ja opettajaa, joten pystyi jännittämisen sijaan keskittymään enemmän ratsastamiseen. Joko se onnistui tai sitten pollella oli parempi päivä, mutta tuntui että varsinkin lopputuntia kohden meillä alkoi sujua, ja raviinkin löytyi tahti jolla edettiinkin, eikä vain löntystelty. Käynnissä onnistui myös temponvaihtelut, ja laukka nousi paljon helpommin. Mutta toki asialla on myös kääntöpuoli. Tätä blogia lukevilla varmaankin on sen verran kosketusta ratsastukseen, että te ette ajattele etteikö ratsastus olisi urheilua. Ja voin sanoa että seuraavan kerran kun sen lauseen kuulen, niin menee hermot. Nyt on nimittäin vatsalihakset niin kipeät, ja reidet ja pohkeet tukossa, että ei edes crosfitin jälkeen tuntunut samalta. Mentiin paljon harjotusravissa ja harjoituksena oli tehdä lähes kaikki istunnalla, joten keskivartalo huutaa nyt hoosiannaa. Samalla kun ravi alkoi irtoamaa maasta, joutui tädin vatsalihakset hommiin. Mutta kuten kaikessa urheilussa nykyään, nautin valtavasti näistä kivuista (eilen tosin tunnin jälkeen kun vatsalihakset kramppasi eikä meinanneet rentoutua koko iltana, en ollut ihan yhtä iloinen).

Ensiviikolla taas! Voi vitsit mä nautin tästä satulaan paluusta.Saa töiden tekokin uuden merkityksen kun voi sijoittaa rahojaan näin mielekkäästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti