keskiviikko 18. tammikuuta 2012

kerta kiellon päälle

Ehti se Pate olla myynnissä hetken. Mutta en kuitenkaan halua/pysty luopumaan siitä vielä. Joten kysyin tallinpitäjältä ehtisikö tämä pistellä Patea liikkeelle ja mahdollisesti viedä myös eteenpäin, parina kertana viikossa. Ja tämä suostui.

Hän oli tänään kokeillut Patea ensimmäisen kerran, ja oli ollut kohtuu tyytyväinen. Hän on kanssani samaa mieltä siitä ettei Pate ole kovasuinen, ennemminkin oppinut välillä (kyllästyessään tai jos jokin ei miellytä) yrittämään altajuoksua kuolainta purren. Mutta välillä oli kuulemma ollut oikein kiva, ja nopeasti tajunnut mitä siltä toivottiin. Kaikki askellajit olivat kokeilleet, ja hevonen on kehityskelpoinen. Tiesinhän minä sen, mutta kiva että joku muukin on samaa mieltä :D

Tallinpitäjän lisäksi Paten liikuttelua jatkaa luottotykinkuulani joka pojalla pääasiassa on minun kiireitteni aikana muutenkin nyt ratsastanut, hän käy myös tallinpitäjän tunneilla välillä ja itse käyn kerran viikossa. Joten yhteensä saadaan Pate liikkeelle 4-6 krt viikossa, mikä on ihan loistavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti