lauantai 12. huhtikuuta 2014

takaisin satulaan?

Elämä murjoo ja heittelee, ja harrastukset kärsii. Milloin loppuu aika, milloin rahat, milloin kohdataan menetystä ja milloin mitäkin. Ratsastus ei ole köyhän harrastus. Ei ainakaan jos on lapsia, joihin ne viimeiset pennoset laittaa mieluummin kuin itseensä. No, nyt kun ei enää olla ihan niin köyhiä, pienituloisia kylläkin, niin taitaisi olla äidin aika sijoittaa välillä itseensäkin. 

Kevät, parantunut kunto ja laskenut paino, ovat saaneet taas kaipuun hevosen selkään heräämään. Olen pikkuhiljaa selvitellyt mahdollisuuksia mennä tunneille, etsinyt sopivaa paikkaa, sellaista jossa aikuinen voisi opiskella ratsastamaan istuntaan keskittyen, mahdollisimman pienessä ryhmässä. No ehkä löysin sellaisen... Menen jokupäivä testaamaan, ja jos tuntuu sopivalta, niin ostan samantien 10kerran kortin, ja ilmottaudun vakiratsastajaksi sopivaan ryhmään. Jännittävää :) odotan melkein yhtä paljoin kuin kakarana ensimmäisiä ratsastuksia :D

2 kommenttia:

  1. Voi apua kun ehdin nykyään niin harvoin blogeja lukemaan, ja omaakaan en ole päivittänyt tänä vuonna vielä kertaakaan, hups... Hurjasti tsemppiä harrastuksen jatkamiseen ja olen kovin pahoillani siitä, mitä teille on tapahtunut :( Toivottavasti kevätaurinko tuo vähän valoa elämään.

    VastaaPoista
  2. kiitos, kyllä elämä voittaa, surraan välillä mutta eteenpäin jatketaan ja pääasiassa ihan hyvillä mielin jo :)

    VastaaPoista