torstai 8. syyskuuta 2011

päivityskatkoa

Juuu-uh. On tässä tullut elämä bloggaamisen tielle, mutta koitan kyllä tsempata jatkossa. Töissä jatkuu klinikalta kotiutuneen hoito, tuli vähän takapakkiakin niin nyt lääkitään useammin. Liikutukset ovat taas jääneet vähemmälle aitaprojektejen takia, mutta kyllä nyt kelpaa kuulkaa tarhoissa pollejen olla, kun aidat on suorassa ja virta kiertää. Ja liikutukset olisi taas tarkoitus aloittaa kunnolla, jotta saadaan pullien kuntoa kasvamaan tasaisesti. Hieromaankin olen muutaman hevosen taas päässyt, ja on se kyllä niin kutsumus mulle, siinä pystyy päättelemään hevosen lihaksiston kunnosta ja mahdollisista toispuoleisuuksista sekä hevosen reaktioista niin paljon, että tulee aina ihanan energinen ja tehokas olo kun niitä asioita miettii ja pohtii keinoja jolla kys. hevosta voisi auttaa kohti tasapainoisempaa lihaksistoa. Pikon jalka ei ole parempi eikä pahempi, ennen liukkaita pitää tamma laittaa pois. Heikki onneksi kasvaa kovaa vauhtia, ja syö jo itse melko hyvin. Heikki on hyvin peruskäsitelty varsa, vaikka kyllä silläkin niitä päiviä on että tuntuu ettei sen kanssa ole tehty ikinä mitään :D Yleensä kuitenkin perushoitotoimenpiteet sujuvat ihan rutiinilla, kuumeen mittauksesta lähtien. Mietin jo Heikin myyntiä kun tuntui että talous kaatuu kaiken muun päälle vielä niskaan, mutta koitan nyt pojan pitää kuitenkin vielä, kun pahimmasta selvittiin. Patella on ollut lomaa, se sai tuossa rokotukset ja mulla on ollut henkilökohtaisessa elämässä niin rankaa, ettei ole treenaus kiinnostanut pätkän vertaa. Nyt alkaa kuitenkin pikkuhiljaa helpottamaan, kun saatiin miehen kanssa avioliittokuviot selviksi (kaikessa sovussa päädyimme eroon) ja stressi väheni. Entisen omistajan tytärkin kyseli jo kuulumisia kun ei ole mitään kuulunut, toivoivat kai että pääsisin osallistumaan niihin kisoihin mistä oli puhe. Mutta ehkä sitten loppuvuodesta kun saan oman pääni kasaan. Paten kuntoonhan lomailu ei juuri vaikuta, kun tarhaa koko päivän eikä loma nyt mikään kuukausien putki ole. Tai no, on se kyllä vähän lihonut :D Muttei se mikään toivoton läski vielä ole.

3 kommenttia:

  1. Blogissani on tunnustus. :)

    http://hevosteluasaksassa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Oletko huomannut että ex-hevosesi Eleanor(etkös sen antanut jännevamman vuoksi tälle tytölle?) on myynnissä jälleen, ja ihan kunnon hinnalla?(hp.5000e)

    VastaaPoista
  3. Kun hevosen myy/antaa pois, ja omistajuudenvaihdoksen allekirjoittaa, ei hevosen uuden omistajan toimet haise myyneelle enää paskan vertaa.

    VastaaPoista