maanantai 21. helmikuuta 2011

Jaahas jaahas

Täti myi ensimmäisen oman hevosensa viime syyskuussa, 4 yhteisen vuoden jälkeen. Nyt tamman omistaja on saanut tietää olevansa vakavasti sairas, ja kysyi minulta ottaisinko tamman takaisin. No, eikai siinä voinut muuta tehdä kuin etsiä tallipaikan (koska Pikon tallilla tilaa ei ole) ja sanoa että tottakai otan. Nyt kaikki vapaa-aika meneekin sitten kahden kantavan tamman hoidossa ja liikutuksessa.

Pikon tallipaikka on kyllä osoittautunut kultaakin kallisarvoisemmaksi, vaikka en ole päässyt tammaa katsomaan, voin luottaa siihen että siitä huolehditaan ja se voi hyvin. Siirrän tämän toisenkin tammani samalle tallille heti kun heillä vapautuu tilaa.

Nyt pitää suunnitella ajankäyttö todella tarkasti. Tilannetta helpottaa vähän opiskelu/työkuvioiden muutos, joka antaa minulle vähän lisää aikaa. Tämä minulle palaava tamma liikkuu enää vain käynnissä, varsominen alkaa lähestyä ja sillä on muutenkin ollut huonompi kunto, Pikoa voisi vielä liikutella ns. normaalisti, kun vain saisi homman taas pyörimään kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti